Pak ownership over je eigen merk en leer hoe je onweerstaanbaar eigen wordt met de juiste foto’s.

Voel jij dat jouw foto’s niet matchen met wie je werkelijk bent? Ben je gefrustreerd dat jouw unieke waarde niet volledig zichtbaar is omdat je oude ‘ik’ nog steeds te zien is in je beelden? Trek je nog niet altijd de leukste klanten aan die moeiteloos ‘ja’ zeggen op jouw aanbod? En laat je jezelf online te weinig zien omdat je geen beelden hebt waar je echt blij mee bent?

Laat mij je helpen! In het online programma CAPTURE begeleid ik je om ownership te nemen over jouw eigen fotoshoot. Want ik geloof dat ik je kan leren hoe je je ware zelf in beeld brengt. Het lijkt zo makkelijk, maar achter het perfecte plaatje zit heel veel voorbereidend werk.

Ik heb al mijn ervaring, kennis en liefde in dit programma gestopt, omdat ik het je zó gun om jezelf in al je grootsheid te laten zien. Je hebt zoveel te bieden en dit mag eindelijk zichtbaar worden!

In het programma verklap ik dé geheimen voor het vinden van een unieke locatie, het perfecte team en details die jouw eindresultaat pas echt authentiek en onderscheidend maken. Maar je gaat ook aan de slag met een afgestemd kleurpalet en outfits die jou laten stralen.

Are you ready for CAPTURE?

Dit is voor jou als…

Jij bent een ondernemer die het gezicht is van je bedrijf.

Je hebt een transformatie doorgemaakt en voelt dat je een nieuwe versie van jezelf bent.

Mensen kopen jouw energie en je wilt dat dit gevoel online zichtbaar is.

Je wilt je aligned voelen met je merk en daarmee ideale klanten moeiteloos aantrekken.

Je bent creatief en vindt het heerlijk om nieuwe dingen te leren en zelf aan de slag te gaan.

Je werkt al met Pinterest en Canva of staat ervoor open om hiermee te (leren) werken.

“Door mijn nieuwe foto’s heb ik het gevoel dat ik mezelf en mijn aanbod ook echt serieus neem en vol trots in de wereld kan zetten.”

Hélène Verheije

Eigenaresse retraitecentrum

Veelgestelde vragen

Ik heb al een fotoshoot gepland, heeft het dan nog zin om dit programma te volgen?

Het ligt eraan wanneer je fotoshoot gepland staat. Je wilt natuurlijk voldoende tijd hebben om het programma te doorlopen en om voorbereidingen te treffen. Mocht je fotoshoot op korte termijn zijn (tussen nu en 4 weken), dan adviseer ik je om alleen de lessen te volgen die op dit moment voor jou passend voelen. Het mooie aan dit programma is, dat je de lessen voor iedere fotoshoot steeds weer opnieuw kunt doorlopen. Dit zijn tools voor het leven.

Ik werk al met een vaste fotograaf, heb ik dan wel iets aan dit programma?

In dit programma leer je echt om zelf de leiding te nemen, te voelen wie je diep van binnen bent en die versie zo goed mogelijk visueel weer te geven. Hoe goed en ervaren een fotograaf ook is, hij/zij kan niet voelen of zien wat jij van binnen ervaart. 

Ook het verwoorden van je gevoel is niet altijd eenvoudig. Een fotograaf uitleggen wat je wilt kan dan een uitdaging zijn. De kans is groot dat het eindresultaat niet wordt wat jij in gedachten hebt. Of dat je na een korte tijd alweer het gevoel hebt dat je de foto’s ontgroeid bent. Dit programma daagt je echt uit om groots te dromen en je hoogste potentie te laten zien zodat je je echt aligned voelt met je beelden.

In het programma ga je op zoek naar een fotograaf die het beste past bij jou en je ideeen. Je kunt dan ook zeker kiezen voor de vaste fotograaf waar je graag mee samenwerkt.

 

 

Ik heb nog geen kleurpalet, is dit programma dan geschikt voor mij?

Dan is dit juist geschikt voor jou! In portal 1 ga je namelijk aan de slag met kleuren. Je kunt ervoor kiezen met je huidige kleurpalet te werken, deze eventueel bij te werken of helemaal opnieuw te maken. Ik neem je stap voor stap mee door dit proces.

Hoeveel tijd moet ik investeren in het programma?

Het ligt er natuurlijk aan hoeveel tijd je vrij kunt maken. Ik adviseer je om er elke week 2 uurtjes de tijd te nemen, dan loop je er zeker in 3 tot 4 weken doorheen.

Is er ook begeleiding van jou tijdens het programma?

Dit programma is ontworpen zodat je het zelfstandig kunt doorlopen. Je kunt je vragen in de community stellen en samen met andere deelnemers sparren. Uiteraard sta ik samen met mijn team voor je klaar als er technische vragen zijn.

Is er een startdatum?

Je kunt na aankoop meteen starten! Per mail krijg je alle informatie en inloggegevens zodat je aan de slag kunt. 

Jouw bestelling

Product
Quantity
Price
CAPTURE
+
249,00

Factuurgegevens

Nederland

Je bestelling

Product Subtotaal
CAPTURE  × 1 249,00
Subtotaal 249,00
btw 52,29
Totaal 301,29
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in ons privacybeleid.

Veilige betaling

Verbindingen zijn versleuteld met SSL

MAUTHENTIQUE
Ik help bezielde ondernemers & visionairs met hun (re)branding.

© 2018 – 2024 Mauthentique | Met liefde gemaakt door Elisha Laisina