Over mij.

Hola! Ik ben Maud, 27 jaar en woon samen met mijn vriend Pim en hond Sem in Oss. Toen ik op mijn 21e begon met werken ging er een wereld voor me open. Zowel positief: “Ik leer veel sneller en meer dan op school!” als negatief: “Holy shit, is deze 40-urige werkweek nu mijn leven?”. Al vrij snel begon ik tegen (innerlijke) beperkingen aan te lopen waardoor ik besloot hulp te zoeken. Vanaf dat moment is het ‘poortje’ open gegaan en ben ik nooit meer gestopt met persoonlijke ontwikkeling en wordt spiritualiteit elke dag een belangrijker deel van mijn leven. Het maakt het leven zoveel magischer. ✨

 

Ik deel heel graag mijn kernwaardes met je zodat je weet wat je kunt verwachten als je met mij samenwerkt.

 

Zuiverheid

In zowel mijn woorden als daden. Eerlijk zijn betekent veel voor me. Ik wil dat jij je ook vrij voelt om alles te kunnen uitspreken en dat we een project pas afronden als het voor jou 100% goed voelt.

 

Warmte

Je ziet het al terug in mijn kleurgebruik. Ik wil dat je het gevoel hebt dat je welkom bij me bent. Dat gevoel wanneer je na een stortbui weer thuis komt. De warmte en de geur van versgebakken appeltaart komen je tegemoet, een kop kruidenthee staat klaar en er speelt melancholische muziek op de achtergrond. 

 

Creativiteit

Ondanks dat ik erg van structuur hou en mijn afspraken altijd nakom is het voor mij ook belangrijk dat er ruimte is voor creatie en inspiratie. Zoals je zelf waarschijnlijk ook weet: creatie en inspiratie kun je niet afdwingen, dat moet kunnen flowen. Het kan daarom heel soms voorkomen dat we afspraken verzetten als dat het eindresultaat ten goede komt.

 

Kwaliteit

Door mijn scholing en ervaring als grafisch ontwerper, styliste en project manager kan ik beloven kwaliteit te leveren. In het eindproduct, maar ook in de tussentijdse communicatie. Alles wat je nodig hebt (voor bijv. een website of social media) lever ik je netjes en compleet aan. Nazorg vind ik erg belangrijk en sta dan ook klaar om al je vragen nadien te beantwoorden.

_AU_7267-bewerkt_lauraknipsaelphotography-website.jpg

🌺 Ik ben op 2 september geboren en dus sterrenbeeld Maagd

🌺 Volgens Human Design ben ik een Generator 5/1

🌺 Mijn element is Metaal, herfst is mijn lievelingsseizoen

🌺 Ik heb 19 moedervlekken op mijn gezicht, waarvan twee rode 

🌺 Ik heb een hekel aan confrontaties, die vermijd ik het liefste

🌺 Ik hou van yin of easy flow yoga

🌺 Ik haal veel inspiratie uit de natuur, zoals kleuren, vormen en structuren

🌺 Ik ben een zoetekauw, chocolade is een van mijn favorieten

🌺 Mijn kracht en valkuil is dat ik het altijd goed wil doen voor de ander

funfacts

Volg me op Instagram.

Wil je meer over mij te weten komen? Volg mij dan op Instagram,

daar deel ik wekelijks persoonlijke en zakelijke content.