The Branding Journey.

The Branding Journey is voor spirituele ondernemers die al een aantal jaar bouwen aan hun bedrijf. Je groeit keihard door het innerlijk werk wat je gedaan hebt en daardoor is je business met je mee gegroeid. Je huidige branding past niet meer bij wie je op dit moment bent, wat je in je business doet en welke kwaliteit jij levert aan je klanten.

_AU_7102-bewerkt kopiëren-LR.JPG

Ik ben er voor jou als...

  • je enorm bent gegroeid de afgelopen ondernemersjaren en je voelt aan alles dat je branding niet meer in lijn ligt met de enorme professionaliteit en waarde die je levert in je werk aan klanten.

  • je wilt dat je branding past bij wie je werkelijk bent als mens én goed aansluit bij je diensten en doelgroep.

  • je consistentie mist in je visuele communicatie. Op dit moment gebruik je verschillende kleuren, lettertypes en stijlen door elkaar waardoor er geen eenheid of herkenbaarheid is.

  • je je wilt je focussen op je eigen kwaliteiten en zo min mogelijk tijd wilt besteden aan zaken die voor jou veel energie kosten.

"Mijn missie is geslaagd als ik de glinstering in je ogen en een glimlach op je gezicht zie."

Als één of meerdere punten hierboven herkenbaar voor je zijn, dan is The Branding Journey misschien iets voor jou. In deze journey gaan we op zoek naar een visuele stijl die helemaal omvat wie je bent en wat je te vertellen hebt. Ik zeg niet voor niks 'samen'. Want je krijgt van mij de volledige vrijheid om samen met mij de ontwerpvoorstellen te finetunen. We gaan net zolang door totdat jij in het diepste van je hart voelt: deze branding is een doorvertaling van wie ik werkelijk ben. Mijn missie is geslaagd als ik de glinstering in je ogen en een glimlach op je gezicht zie.

The Branding Journey

The Essentials

- logo, sublogo en beeldmerk

- authentiek kleurpalet

- diverse soorten typografie

investering: €1499,-

Duur: gemiddeld 8 weken

Investering: €1.999,- excl. btw

_AU_7007_lauraknipsaelphotographyLR-web.jpg

Over mij.

Als je net als ik van woordgrapjes houdt had je misschien al geraden dat mijn naam Maud is. Ik ben 27 jaar en woon samen met mijn vriend Pim en puppy Sem in Oss (tussen Den Bosch en Nijmegen). 

Ik heb grafisch ontwerp gestudeerd aan SintLucas in Boxtel en ben inmiddels alweer 8 jaar werkzaam in diverse creatieve branches. Ik heb jarenlang voor een internationaal sieradenmerk gewerkt en ben sinds 2018 zelfstandig ondernemer. Vanaf dat moment hielp ik diverse vrouwelijke ondernemers met hun branding. Tussendoor heb ik nog een uitstapje gemaakt naar de reclamewereld waarin ik de rol van project manager oppakte. Maar ik miste enorm mijn eigen creatieve werk en besloot daarom in 2021 opnieuw om volledig voor mijn eigen bedrijf te gaan. 

Mijn kennis en ervaring als grafisch ontwerper en project manager combineer ik met mijn liefde voor styling. Mauthentique is geboren uit het verlangen om al mijn kwaliteiten met elkaar te combineren. 

Door de jaren heen heb ik mijn eigen werkwijze ontwikkeld die voor mij en voor mijn klanten heel fijn werkt. Ik hou van persoonlijk contact en ontwerp op basis van mijn eigen gevoel. 

Mijn werk is divers en altijd op de ander afgestemd. Het gaat er niet om wat ik mooi vindt en wat op dit moment een trend is. Het gaat erom dat je branding een weerspiegeling is van jouzelf en dat je hier jaren mee vooruit kunt.

Ervaringen van klanten.

Schermafbeelding 2022-05-14 om 07.57.52.png

Nelian Smit

Leiderschap & gedrags expert

"Er zijn veel woorden die beschrijven hoe fijn en goed een Branding Traject bij Maud voelt. Een aantal uitverkorene voor mij zijn Magie, Zacht en Zorgvuldig. Maud neemt veel zorg in het traject om je te begrijpen, om de elementen te absorberen die van dieper belang zijn. Dit doet ze op haar eigen zachte en liefdevolle manier waardoor je het gevoel hebt het proces echt aan haar over te kunnen laten. Daarnaast gebruikt ze haar unieke magie om haar kunst en kunde met haar sterk ontwikkelde intuïtie te gebruiken om tot een kloppende branding te komen. Ik heb het als een bijzonder proces met een fantastische uitkomst ervaren die mij heeft gesterkt in het uitdragen van mijn business."

Plan een Match Call!

Ben je enthousiast geworden en wil je graag met me aan de slag? Plan dan een Match Call in! In deze online meeting van 30 minuten leren we elkaar alvast kort kennen en weten we zeker dat er een match is.

_AU_6858-bewerkt kopiëren-LR.JPG

Twijfel je nog?

Als je twijfelt of je wel een nieuwe Branding nodig hebt plan dan een gratis Branding Spiegelsessie in. In deze sessie van 30 minuten gaan we kijken of je huidige Branding nog wel past bij wie je werkelijk bent en wat je wilt uitstralen.