_AU_7267-bewerkt_lauraknipsaelphotography-website.jpg

Ik help spirituele vrouwen aan een authentieke branding die een weerspiegeling is van wie ze werkelijk zijn. 

Laat jezelf zien prachtige vrouw!

Ben jij een onderneemster met een warm hart en (een tikkeltje) spiritueel? Ben je klaar is voor een volgende stap in je onderneming? Toen je net begon heb je misschien je logo zelf gemaakt of laten maken door iemand uit de buurt. Maar voel je diep van binnen dat dit niet meer past bij wie je werkelijk bent? Dan is het tijd voor een authentieke branding!

Dit is branding.

Branding is dat wat je uitstraalt als bedrijf. Het is een visuele identiteit die jouw waarden en gevoel overbrengen naar je (potentiële) klant. Een branding is geen logo, dat is slechts een onderdeel van het grotere geheel. Want een branding is pas écht een branding als je het overal in terugziet. In je teksten, foto’s, stories, website, e-mails, offertes, visitekaartjes, etc. Als je een branding hebt die werkelijk bij je past dan kun je gaan bouwen aan deze communicatiemiddelen. 

_AU_6837_lauraknipsaelphotographyLRweb.jpg

zij gingen je al voor.

Elke Verbruggen fotografie-Geertje-WR-18-website.png

Geertje Lavrijssen

Holistisch coach & breath work trainer

"Ik wist direct dat ik Maud wilde vragen voor de branding van mijn nieuwe coaching-praktijk. Maud staat voor authenticiteit, fijne energie, oog voor detail, gevoel voor kleur en stijl en een brede kennis van branding. Verbaasd door de diversiteit aan keuzes werd ik direct door één branding-voorstel geprikkeld, een verrassend ontwerp wat ik zelf nooit had kunnen bedenken. Dit maakt het juist zo leuk om met Maud samen te werken! Maud geeft die extra spice aan je ideeën. Dankbaar dat Maud op mijn pad is gekomen en ik gebruik mag maken van haar kwaliteiten."

Website_Werk-Home-Geertje.jpg

Susan van Oosterhout

Eigenaresse Silkyway & Bamboo Stories

Website_Werk-Home-Linterieur.jpg
Schermafbeelding 2022-03-16 om 17.56.58.png

Linda Renkema

Interieurontwerpster

"Maud is een ontzettend fijn en warm persoon. Ze kijkt naar details waar ik zelf niet aan zou denken. Ze heeft een duidelijk en helder verhaal over hoe haar ontwerpen tot stand komen. Er is ruimte om te sparren en samen kom je tot een geheel persoonlijk en passend geheel. Ik ben helemaal happy met mijn nieuwe logo en kleurenpalet. Het is helemaal ‘mij’! Dankjewel Maud voor onze fijne samenwerking!"

Schermafbeelding 2022-03-16 om 18.05.14.png

Saskia Huizer

Hoogbegaafdheidspecialist

"Maud heeft voor mij een fantastische nieuwe branding ontworpen. Na het invullen van een vragenformulier vol met verrassende en leuke vragen en een kennismakingsgesprek, heeft Maud mij verrast met een eerste presentatie van mijn logo. Vanaf het eerste moment dat ik mijn branding zag, dacht ik wow dit moet het worden. Door haar toelichting, worden mijn misse en visie, nog beter uitgedragen. Maud heeft naast mijn logo & huisstijl, hele mooie visitekaartjes ontworpen en goed bruikbare templates voor social media en eventuele toekomstige presentaties gemaakt. Wat ik heel fijn vind aan Maud is dat zij echt meedenkt om mijn bedrijf als merk in de markt te zetten. Dank je wel Maud je bent echt een topper!"

Website_Werk-Home-Saskia.jpg

Ik ben er voor jou als...

  • je ooit zelf een logo hebt gemaakt toen je begon met ondernemen.

  • je wilt dat je branding past bij wie je bent als mens én aansluit bij je doelgroep.

  • je enorm bent gegroeid de afgelopen jaren en je branding ligt niet in lijn met de enorme professionaliteit en waarde die je levert in je werk aan klanten.

  • je consistentie in je visuele communicatie mist. Op dit moment gebruik je verschillende kleuren, lettertypes en stijlen door elkaar waardoor er eenheid en herkenbaarheid ontbreekt.

  • je je wilt je focussen op je eigen kwaliteiten en zo min mogelijk tijd wilt besteden aan zaken die voor jou veel energie kosten

"Mijn missie is geslaagd als ik de glinstering in je ogen en een glimlach op je gezicht zie."

_AU_7005-bewerkt kopiëren-LR.JPG

Herkende je je in één of meerdere stellingen hierboven? Gun jezelf dan wat hulp. Ik ondersteun je met alle liefde in een Branding Traject.
Een traject waarin we samen een branding vormgeven die 100% bij jou past. Ik zeg niet voor niks 'samen'. Want je krijgt van mij de volledige vrijheid om samen met mij de ontwerpvoorstellen te finetunen. We gaan net zolang door totdat jij in het diepste van je hart voelt: deze branding is een doorvertaling van wie ik werkelijk ben. Mijn missie is geslaagd als ik de glinstering in je ogen en een glimlach op je gezicht zie.

Ik leer je graag kennen!

Heb je een goed gevoel bij alles wat je tot nu toe ziet en leest en wil je graag een afspraak met me inplannen? Dat kan heel makkelijk via onderstaande knoppen. Als je al weet dat je een nieuwe branding nodig hebt dan kies je voor een Match Call en als je nog twijfelt over een nieuwe branding dan plan je een gratis Branding Spiegelsessie (lees hier wat dat precies is).

Ik weet al dat ik een nieuwe branding nodig heb!

Ik twijfel of ik een nieuwe branding nodig heb...

Let's connect!

Laten we connecten via Instagram! Ik deel hier mijn meest recente werk en persoonlijke verhalen.

Genoeg over mij, wie ben jij?

Je hebt van alles over mij gelezen, ik ben ook benieuwd naar jou! Laat je gegevens achter in het contactformulier hieronder en ik neem binnen één werkdag contact met je op.

Bedankt voor je mailtje!

  • Instagram
  • LinkedIn

je kunt me ook direct bereiken op +31 613590112 of hello@mauthentique.nl

nathan-dumlao-kH5eOZy7z6Q-unsplash.jpg