amel-majanovic-Mt9GyiTHvg8-unsplash.jpg

Wat is het?

​De Branding Spiegelsessie is een sessie van 30 minuten waarin we gaan kijken of je huidige branding weerspiegelt wie je echt bent.

Voor wie is dit?

Voor vrouwelijke ondernemers die zichzelf als (een tikkeltje) spiritueel omschrijven en al een tijdje een bedrijf hebben. Je twijfelt of je huidige branding nog wel past bij wie je op dit moment bent en wat je met je bedrijf wilt uitstralen. Weet je al zeker dat je een nieuwe branding wilt? Plan dan een Match Call met me in.

Hoe werkt het?

Je plant hier een afspraak en vult de vragen in. Deze vragen gaan over wie je bent en wat je doet. Tijdens de sessie kijken we samen naar je Instagram pagina en je website en ik houd je een spiegel voor: klopt dit wel echt bij wie je bent en wat je met je bedrijf wilt uitstralen?

Wat levert het je op?

Allereerst levert het je bewustzijn op; laat je op de juiste manier zien wie je bent en wat je doet? Daarnaast zul je bevestiging krijgen of je op de goede weg zit of dat je echt klaar bent voor een nieuwe branding.

Wat kost het?

Helemaal niks, dit is een gratis sessie!

Branding Spiegelsessie.

Weet je niet of je wel toe bent aan een nieuwe branding? Boek dan een gratis Branding Spiegelsessie en dan komen we er samen achter. Lees hieronder wat dat inhoudt.

Plan hier je afspraak.

Via Calendly boek je een afspraak van 30 minuten met me in.

Klik op onderstaande knop en het is zo geregeld!

Via Calendly boek je een afspraak van 30 minuten met me in.

Klik op onderstaande knop en het is zo geregeld!

Via Calendly boek je een afspraak van 30 minuten met me in.

Klik op onderstaande knop en het is zo geregeld!

Ik weet al dat ik een nieuwe branding nodig heb.

Ik twijfel of ik een nieuwe branding nodig heb.

_AU_7007_lauraknipsaelphotographyLR-web.jpg

Over mij.

Als je net als ik van woordgrapjes houdt had je misschien al geraden dat mijn naam Maud is. Ik ben 27 jaar en woon samen met mijn vriend Pim en puppy Sem in Oss (tussen Den Bosch en Nijmegen). 

Ik heb grafisch ontwerp gestudeerd aan SintLucas in Boxtel en ben inmiddels alweer 8 jaar werkzaam in diverse creatieve branches. Ik heb jarenlang voor een internationaal sieradenmerk gewerkt en ben sinds 2018 zelfstandig ondernemer. Vanaf dat moment hielp ik diverse vrouwelijke ondernemers met hun branding. Tussendoor heb ik nog een uitstapje gemaakt naar de reclamewereld waarin ik de rol van project manager oppakte. Maar ik miste enorm mijn eigen creatieve werk en besloot daarom in 2021 opnieuw om volledig voor mijn eigen bedrijf te gaan. 

Mijn kennis en ervaring als grafisch ontwerper en project manager combineer ik met mijn liefde voor styling. Mauthentique is geboren uit het verlangen om al mijn kwaliteiten met elkaar te combineren. 

Door de jaren heen heb ik mijn eigen werkwijze ontwikkeld die voor mij en voor mijn klanten heel fijn werkt. Ik hou van persoonlijk contact en ontwerp op basis van mijn eigen gevoel. 

Mijn werk is divers en altijd op de ander afgestemd. Het gaat er niet om wat ik mooi vindt en wat op dit moment een trend is. Het gaat erom dat je branding een weerspiegeling is van jouzelf en dat je hier jaren mee vooruit kunt.

Ervaringen van klanten.

Elke Verbruggen fotografie-Geertje-WR-18-website.png

Geertje Lavrijssen

Holistisch coach & breath work trainer

"Ik wist direct dat ik Maud wilde vragen voor de branding van mijn nieuwe coaching-praktijk. Maud staat voor authenticiteit, fijne energie, oog voor detail, gevoel voor kleur en stijl en een brede kennis van branding. Verbaasd door de diversiteit aan keuzes werd ik direct door één branding-voorstel geprikkeld, een verrassend ontwerp wat ik zelf nooit had kunnen bedenken. Dit maakt het juist zo leuk om met Maud samen te werken! Maud geeft die extra spice aan je ideeën. Dankbaar dat Maud op mijn pad is gekomen en ik gebruik mag maken van haar kwaliteiten."