The Branding Journey.

The Branding Journey is voor spirituele ondernemers die al een aantal jaar bouwen aan hun bedrijf. Je groeit keihard door het innerlijk werk wat je gedaan hebt en daardoor is je business met je mee gegroeid. Je huidige branding past niet meer bij wie je op dit moment bent, wat je in je business doet en welke kwaliteit jij levert aan je klanten.

Mauthentique-15.jpg

Ik ben er voor jou als...

 • je enorm bent gegroeid de afgelopen ondernemersjaren en je voelt aan alles dat je branding niet meer in lijn ligt met de enorme professionaliteit en waarde die je levert in je werk aan klanten.

 • je wilt dat je branding past bij wie je werkelijk bent als mens én goed aansluit bij je diensten en doelgroep.

 • je consistentie mist in je visuele communicatie. Op dit moment gebruik je verschillende kleuren, lettertypes en stijlen door elkaar waardoor er geen eenheid of herkenbaarheid is.

 • je je wilt je focussen op je eigen kwaliteiten en zo min mogelijk tijd wilt besteden aan zaken die voor jou veel energie kosten.

"Mijn missie is geslaagd als ik de glinstering in je ogen en een glimlach op je gezicht zie."

Als één of meerdere punten hierboven herkenbaar voor je zijn, dan is The Branding Journey misschien iets voor jou. In deze journey gaan we samen op zoek naar een visuele stijl die helemaal omvat wie je bent en wat je te vertellen hebt. Ik zeg niet voor niks 'samen'. Want je krijgt van mij de volledige vrijheid om samen met mij de ontwerpvoorstellen te finetunen. We gaan net zolang door totdat jij in het diepste van je hart voelt: deze branding is een doorvertaling van wie ik werkelijk ben. Mijn missie is geslaagd als ik de glinstering in je ogen en een glimlach op je gezicht zie.

The Branding Journey

THE ESSENTIALS

 • Concept

 • Authentiek kleurpalet

 • Logo, sublogo en beeldmerk

 • Typografie

 • Branding stylesheet

 • 15 social media templates in Canva

 • EXTRA: handgemaakt branding meditatiekussentje (t.w.v. €75)

Investering:

€500 x 5 maandelijkse termijnen

€2500 in 1 keer (5% korting)

Prijzen zijn exclusief 21% btw

Mauthentique-12.jpg

BRANDING SHOOT

 • Fotoshoot met Maren Banus

 • Figuuranalyse & styling sessie vooraf

 • Make-up & haar tijdens shoot
 • 40 bewerkte foto's

Investering:

€500 x 3 maandelijkse termijnen

€1500 in 1 keer

Prijzen zijn exclusief 21% btw

Mauthentique-11.jpg

Lees hieronder welke stappen we doorlopen bij The Essentials.

1. Verdiepende sessie van 2/3 uur

Deze sessie is er om je echt te leren kennen. Dat doe ik het liefste in real life bij mij thuis (in Oss). Ik vraag je een aantal spullen mee te nemen die belangrijk voor je zijn. In deze sessie gaan we zowel persoonlijk als zakelijk samen de diepte in. We sluiten af met een visualisatie die mooie inzichten en verlangens naar bovenhaalt.

2. Inspiratiefase 

Na de eerste sessie neem ik de tijd om inspiratie op te doen. Dat doe ik via Pinterest, maar ook in de natuur, architectuur, mode of verschillende culturen. Dit alles vang ik in een moodboard wat de start wordt van de ontwerpfase.

3. Ontwerpfase

Nadat ik me gevoed heb met inspiratie ga ik aan de slag met ontwerpen. Ik ga op zoek naar de best passende lettertypes, kleuren en vormen. Er ontstaan een aantal verschillende logo ontwerpvoorstellen omdat ik je wil laten zien wat er mogelijk is. 

4. Presentatie

Ongeveer 4 weken na de verdiepende sessie plan ik de presentatie met je in. Indien mogelijk spreken we live bij mij thuis (in Oss) of online af en presenteer ik wat ik voor je heb gecreëerd. We plannen samen één week later een call waarin je me feedback kunt geven, zodat je alle ontwerpen even kunt laten landen.

5. Finetunen

Nadat we de feedback via Zoom hebben doorgesproken ga ik aan de slag met het aanpassen van de ontwerpvoorstellen. Vanaf dit moment mail ik je de aangepaste ontwerpvoorstellen en schakelen we per mail en/of telefoon om kleine aanpassingen door te voeren. 

6. Opleveren

Nadat je me akkoord hebt gegeven op de laatste versie van de branding ga ik alles aanleveren in de vorm van een stylesheet, hierin staat het volgende:

 • Basis logo, sublogo en een beeldmerk

 • Kleurpalet met kleurcodes (te gebruiken voor een website of Canva)

 • Lettertypes (incl. open bestanden om te gebruiken in je website of Canva)

 • Vormentaal en/of stijlelementen

 • Moodboard

 • Social media templates (incl. de ontwerpen in Canva, zodat je dit zelf kunt aanpassen)

Daarnaast ontvang je het logo en sublogo en/of beeldmerk in diverse kleuren en formaten (jpg, png en eps) in een mapje.

7. Follow Up

Twee weken na het opleveren plannen we een call in om samen af te sluiten. Er is ruimte om al je vragen te stellen over het werken met jouw nieuwe Branding.

Over mij.

Mauthentique-28.jpg

Als je net als ik van woordgrapjes houdt had je misschien al geraden dat mijn naam Maud is. ;)

Ik heb grafisch ontwerp gestudeerd aan SintLucas in Boxtel en ben inmiddels alweer 8 jaar werkzaam in diverse creatieve branches. Ik heb als grafisch ontwerper, styliste en project manager voor diverse werkgevers gewerkt en ben sinds 2018 zelfstandig ondernemer. Vanaf dat moment help ik vrouwelijke ondernemers met hun branding.

Mijn kennis en ervaring als grafisch ontwerper en project manager combineer ik met mijn liefde voor styling. Mauthentique is geboren uit het verlangen om al mijn kwaliteiten met elkaar te combineren. 

Door de jaren heen heb ik mijn eigen werkwijze ontwikkeld die voor mij en voor mijn klanten heel fijn werkt. Ik hou van persoonlijk contact en ik ontwerp heel intuïtief.

Mijn werk is divers en altijd op de ander afgestemd. Het gaat er niet om wat ik mooi vindt en wat op dit moment een trend is. Het gaat erom dat je branding een weerspiegeling is van jouzelf en dat je hier jaren mee vooruit kunt.

Ervaringen van klanten.

Schermafbeelding 2022-05-14 om 07.57.52.png

Nelian Smit

Leiderschap & gedrags expert

"Er zijn veel woorden die beschrijven hoe fijn en goed een Branding Traject bij Maud voelt. Een aantal uitverkorene voor mij zijn Magie, Zacht en Zorgvuldig. Maud neemt veel zorg in het traject om je te begrijpen, om de elementen te absorberen die van dieper belang zijn. Dit doet ze op haar eigen zachte en liefdevolle manier waardoor je het gevoel hebt het proces echt aan haar over te kunnen laten. Daarnaast gebruikt ze haar unieke magie om haar kunst en kunde met haar sterk ontwikkelde intuïtie te gebruiken om tot een kloppende branding te komen. Ik heb het als een bijzonder proces met een fantastische uitkomst ervaren die mij heeft gesterkt in het uitdragen van mijn business."

Plan een Match Call!

Ben je enthousiast geworden en wil je graag met me aan de slag? Plan dan een Match Call in! In deze online meeting leren we elkaar alvast kort kennen en weten we zeker dat er van beide kanten een match is.

Twijfel je nog?

Als je twijfelt of je wel een nieuwe Branding nodig hebt plan dan een gratis Branding Spiegelsessie in. In deze sessie van 30 minuten gaan we kijken of je huidige Branding nog wel past bij wie je werkelijk bent en wat je wilt uitstralen.