The Divine Brand:
het 1:1-traject

Jouw branding is meer dan een verzameling van kleuren, beelden en vormen. Het is een portal waarmee je klanten uitnodigt om in jouw wereld te stappen. De plek waar alles van jou samenkomt: je kracht, je waarde en je kennis.

Maar je voelt dat je merk nu niet de groei weerspiegelt die je hebt doorgemaakt. Je oude ‘ik’ is nog volop in beeld en je werkelijke waarde is niet zichtbaar.

Hoe zou het voelen als we jouw nieuwe ‘zijn’ vertalen naar het visuele? Je volledige potentieel vangen in je merk. Een authentieke stijl waarin jij je thuis voelt. En jouw klanten ook.

Dat doen we in dit 1:1-traject: een merk creëren dat helemaal afgestemd is op jou. Vanuit jouw zijn gecreëerd en onweerstaanbaar eigen.

Jouw persoonlijke pad

Ik neem je met liefde mee op reis naar jouw Divine Brand. Een ontdekkingstocht waarin we van binnen naar buiten werken en jouw essentie de belangrijkste basis is.

Tijdens die journey ben ik je persoonlijke gids en help ik je stapje voor stapje in de juiste richting. De plek waar jij tot in het diepst van je hart voelt: dit is wie ik ben.

Met The Divine Brand

• voel je je helemaal verbonden;
• trek je moeiteloos de juiste klanten aan;
• stroomt je energie weer;
• ervaar je meer rust en ontspanning;
• klopt je kwaliteit met wat je uitstraalt;
• krijg je duidelijke kaders;
• heb je een krachtige basis om op door te bouwen.

Kies jouw afgestemde 1:1 traject

Silver

✓ Logo & beeldmerk
✓ Kleurpalet
✓ Set lettertypes
✓ Brand Guide
✓ 6 Instagram templates
✓ 4 gems vrij te besteden
✓ Fotoshoot 2 uur
✓ Online stylingsessie
✓ Make-up en haar 1 look
✓ 25 bewerkte foto’s
✓ 3 korte sfeervideo’s
3 maanden

Gold

✓ Logo & beeldmerk
✓ Kleurpalet
✓ Set lettertypes
✓ Brand Guide
✓ 15 Instagram templates
✓ 12 gems vrij te besteden
✓ Fotoshoot 4 uur
✓ Styliste aanwezig
✓ Make-up en haar 3-5 looks
✓ 50 bewerkte foto’s
✓ 6 korte sfeervideo’s
3 maanden

Diamond

✓ Positionering & strategie
✓ Logo & beeldmerk
✓ Kleurpalet
✓ Set lettertypes
✓ Brand Guide
✓ 15 Instagram templates
✓ 12 gems vrij te besteden
✓ Fotoshoot 4 uur
✓ Styliste aanwezig
✓ Make-up en haar 3-5 looks
✓ 50 bewerkte foto’s
✓ Brand movie
5 maanden

Dit ervaarden zij

Veelgestelde vragen

Ik heb al een logo of kleurenpalet waar ik blij mee ben, is dit traject dan wel geschikt voor mij?

Om echt de diepte in te gaan en vanuit een stevige basis een nieuw merk neer te zetten mag je al je gehechtheden loslaten. Gehechtheden die inmiddels alweer bij een oude versie van jou horen. In dit traject zoomen we juist in op je ware essentie en nieuwste versie en daarvoor heb je eerst volledig los te laten. Tijdens het proces bouwen we stap voor stap je merk opnieuw op. Uit ervaring weet ik dat een leeg canvas essentieel is om next level te kunnen gaan.

Hoelang duurt dit traject?

Even afhankelijk van het traject dat je kiest, duurt het 3 tot 5 maanden.

Kan het traject sneller?

In principe is het kortste traject 3 maanden en dat is met een reden. Ik geloof dat het voor ons beide beter is om vanuit rust te werken. Alleen dan is er alle ruimte om een branding te creëren die op dat moment 100% goed voelt en de jaren daarna ook nog. Mocht je om wat voor reden dan ook een deadline hebben, neem dan contact met me op zodat we de mogelijkheden bespreken.

Wat is de investering van dit traject?

Ik bied verschillende pakketten met bijbehorende prijzen aan. Plan een call in om samen te bepalen wat het beste bij jou past.

Kan ik in termijnen betalen?

Dat kan zeker! Ik bepaal het aantal termijnen a.d.h.v. de duur van ons traject (3 of 5 maanden), mocht dat niet lukken dan kunnen we samen bespreken wat wel werkt voor jou. Plan je Match Call hier!

Ik heb interesse, wanneer kunnen we starten?

Plan altijd even een Match Call met me in om te zien of er een wederzijds spark voelbaar is. ✨ Tijdens de call bespreken we de mogelijkheden voor jouw startdatum.

Voel je de spark?

Voel jij dat je door een transformatie bent gegaan de afgelopen tijd en dat het resultaat hiervan zichtbaar mag worden in je brand?

Ben je klaar voor een magisch en magnetisch merk? Plan dan nu je match call met mij.