EEN EXCLUSIEF
1 OP 1 TRAJECT

Jouw branding is meer dan een verzameling van kleuren, beelden en vormen. Het is een portal waarmee je klanten uitnodigt om in jouw wereld te stappen. De plek waar alles van jou samenkomt: je kracht, je waarde en je kennis.

Maar je voelt dat je merk nu niet de groei weerspiegelt die je hebt doorgemaakt. Je oude ‘ik’ is nog volop in beeld en je werkelijke waarde is niet zichtbaar.

Hoe zou het voelen als we jouw nieuwe ‘zijn’ vertalen naar het visuele? Je volledige potentieel vangen in je merk. Een authentieke stijl waarin jij je thuis voelt. En jouw klanten ook.

Dat doen we in dit 1:1-traject: een merk creëren dat helemaal afgestemd is op jou. Vanuit jouw zijn gecreëerd en onweerstaanbaar eigen.

JOUW PERSOONLIJKE PAD

Ik neem je met liefde mee op reis. Het is een ontdekkingstocht waarin we van binnen naar buiten werken en jouw essentie de belangrijkste basis is.

Tijdens deze journey ben ik je persoonlijke gids en help ik je stapje voor stapje in de juiste richting. De plek waar jij tot in het diepst van je hart voelt: dit is wie ik ben.

MET EEN
ALIGNED
BRAND…

• voel je je helemaal verbonden;
• trek je moeiteloos de juiste klanten aan;
• stroomt je energie weer;
• ervaar je meer rust en ontspanning;
• klopt je kwaliteit met wat je uitstraalt;
• krijg je duidelijke kaders;
• heb je een krachtige basis om op door te bouwen.

KIES JOUW AFGESTEMDE BRANDING TRAJECT

1 OP 1 TRAJECT 3 maanden

Jij bent een ondernemer die ooit gestart is vanuit een frustratie of verlangen om de wereld een stukje mooier te maken. Je werkt alleen en/of hebt wekelijks (freelance) hulp van een VA of ander teamlid.

Je bent op zoek naar een 1 op 1 traject waarin je volledig wordt ontzorgd. Het werk wordt voor je uit handen genomen.

In grote lijnen staat de structuur van dit traject vast, maar ik stem het op detailniveau altijd op jou persoonlijk af.

Je tastbare resultaat:

Uniek merkconcept
Logo en beeldmerk
Afgestemd kleurpalet
Set lettertypes
Instagram templates in Canva
Compleet verzorgde fotoshoot met styling, make-up, haar en lunch
De mooiste foto’s en sfeervideo’s te gebruiken voor je website & social media
BONUS: handgemaakt meditatiekussentje van Studio Koko

Jouw investering:
3 termijnen van 2.500,- exclusief btw

WAT MIJN KLANTEN ZEGGEN

VEELGESTELDE VRAGEN

Kan ik in termijnen betalen?

Dat kan zeker! Standaard is dat 3 termijnen, maar mocht dat niet lukken dan kunnen we samen bespreken wat wel werkt voor jou. Plan je Match Call hier!

Kan het traject sneller?

Om eerlijk te zijn: nee.. Deze (minimaal) 3 maanden zijn er met een reden. Ik geloof dat het voor ons beide beter is om vanuit een basis van rust te werken.

Alleen dan is er alle ruimte om een branding te creëren die 100% goed voelt en de jaren daarna ook nog. Mocht je om wat voor reden dan ook een deadline hebben, neem dan contact met me op zodat we de mogelijkheden bespreken.

Ik heb al een logo of kleurenpalet waar ik blij mee ben, is dit traject dan wel geschikt voor mij?

Om echt de diepte in te gaan en vanuit een stevige basis een nieuw merk neer te zetten mag je al je gehechtheden loslaten.

Gehechtheden die inmiddels alweer bij een oude versie van jou horen. In dit traject zoomen we juist in op je ware essentie en nieuwste versie en daarvoor heb je eerst volledig los te laten.

Tijdens het proces bouwen we stap voor stap je merk opnieuw op. Uit ervaring weet ik dat een leeg canvas essentieel is om next level te kunnen gaan.

Als jij bereid bent om het oude los te laten, dan kan ik een beter eindresultaat garanderen.

Ik werk graag met mijn vaste fotograaf, kan dat?

Ik heb een aantal fantastische fotografen in mijn team waar ik graag mee werk. Echter sta ik altijd open om met andere fotografen te werken. Het is namelijk heel belangrijk dat jij je op je gemak voelt! De enige voorwaarden die ik heb is dat de fotograaf moet passen bij jouw nieuwe branding én dat ik dezelfde (inkoop)afspraken kan maken als met mijn andere fotografen.

Ik heb interesse, wanneer kunnen we starten?

Wat leuk dat je zo enthousiast ben! Laten we een call inplannen. Dat kun je doen via deze link.

Ik neem maximaal 3 klanten per kwartaal aan. Tijdens onze call bespreken we de mogelijkheden voor jouw startdatum.

VOEL JE DE SPARK?

Voel jij dat je door een transformatie bent gegaan de afgelopen tijd en dat het resultaat hiervan zichtbaar mag worden in je brand?

Ben je klaar voor een magisch en magnetisch merk? Plan dan nu je match call met mij.